Zonne energie

Voorspeld dat het nog vele jaren goed zal gaan en een permanente oplossing zal zijn voor torenhoge energierekeningen en voorraden fossiele brandstoffen.

De eerste stap is om te leren hoe u een zonnepaneel kunt bouwen en de stappen om uw eigen elektriciteit op te wekken om de huishoudelijke apparaten te laten werken. Zonnepanelen voor woningen moeten naar de zon gericht zijn om elke dag de maximale hoeveelheid zonlicht op te vangen. Op het noordelijk halfrond moeten de panelen naar het zuiden gericht zijn. Als het dak van de constructie niet geschikt is voor de installatie, kunt u uw zonnepanelen deurne eenvoudig bevestigen aan palen die buiten zijn geïnstalleerd op een plaats die de zon aantrekt.

Leren hoe je je eigen zonnepanelen kunt bouwen, zolang je de basisvaardigheden voor doe-het-zelf hebt, is eigenlijk vrij eenvoudig en gemakkelijk door de stapsgewijze instructies te volgen.

Gereedschap dat nodig is om zonnepanelen te bouwen, is een eenvoudige klusjesman voor thuis en onderdelen zijn direct verkrijgbaar bij uw plaatselijke autokerkhof of doe-het-zelfzaak.

HULPMIDDELEN.

1.Zaag voor het zagen van hout
2. Elektrische boormachine
3. Soldeerbout
4. Tang of kniptang. Schroevendraaier set
5. Voltmeter
6. Elektrische tape, er zijn er maar een paar om op te noemen.

ONDERDELEN.

1. Vellen multiplex.
2. platen plexiglas.
3. elektrische kabel.
4. Zonnecellen.
5. Tabbladdraad.
6. solderen Flux.

Bepaal hoeveel stroom je nodig hebt van elk van de zonnepanelen die je gaat bouwen. Om bijvoorbeeld een batterij van 18 volt op te laden, heb je een paneel nodig met 36 zonnecellen die elk 0,5 volt produceren.

De meest voorkomende vorm van zonnepanelen voor huizen is rechthoekig. Een van de voordelen van de beslissing om uw eigen zonnepaneel te bouwen, is dat u het stroompaneel in elke gewenste vorm kunt bouwen om op het dak of de paal te passen. De handleidingen en zonnepakketten die op internet beschikbaar zijn, geven geweldige video’s weer waarin de spanningstests, tabbladen en bedradingsprocedures worden uitgelegd om uw eigen zonnepaneel te bouwen:

STAPPEN DOOR HET HUIS OM UW VERMOGEN TE VERMINDEREN.

– Wist u dat het nemen van een paar eenvoudige stappen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen niet alleen de planeet helpt, maar u ook geld bespaart?
– Schakel de vaatwasser in als deze vol is.
– Houd uw deuren gesloten wanneer airconditioners of verwarmingen worden gebruikt
– 24 graden Celsius is een comfortabele temperatuur om je airco in te stellen. Ontdooi je koelkast regelmatig. Apparaten met een hoge energie-efficiëntieklasse
– Gebruik een waslijn om uw kleding te drogen in plaats van een wasdroger.
– Schakel alle apparaten uit aan de muur – stand-bystroom verhoogt uw elektriciteitsrekening en de uitstoot van broeikasgassen.

Handleidingen voor zonne-energie bieden een aantal fantastische energiebesparende oplossingen voor thuiszorg. Hoe zonnepanelen te maken, zonnegeneratoren te bouwen, gratis zonne-energie op te wekken, windenergiegeneratoren en energiezuinige windmolens te bouwen. Uitgebreide handleidingen die alles zo duidelijk maken dat iedereen aan de slag kan met het opwekken van zijn eigen stroom.